Suomen Norwichin- ja Norfolkinterrierit ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin sunnuntaina
18.2.2024. Kokous järjestettiin verkkokokouksena ja äänestys toteutettiin verkossa.

Kokouksessa päätettiin olla muuttamatta nykyisiä jäsenmaksuja (vuoden jäsenmaksu 30e, kasvattajan liittämä jäsen 15e), sekä valittiin toimijat tulevalle hallituskaudelle. Tanja Seiloo valittiin jatkamaan puheenjohtajana toimikaudella 2024-2025 ja erovuorossa olleiden norfolk-jäsenten tilalle äänestettiin Nan Salminen, Johanna Pellinen ja Ira Karvo myös toimikaudelle 2024-2025.

Hallituksen varajäseniksi vuodeksi 2024 valittiin Kirsi Koskelo (norfolk) ja Helene Vanninen (norwich).

Kokouksessa hyväksyttiin hallituksen esittämät toimikunnat, sekä niiden puheenjohtajat:
Jalostustoimikunta: Nan Salminen
Lehtitoimikunta: Sanna Kokkonen
Näyttely- ja tulostoimikunta: Maija Soini
Tuomarikoulutustoimikunta: Marja Salminen

Virallisen vuosikokouksen jälkeen julkistettiin Jäsenhankintakilpailun voittaja. Eniten jäseniä liittivät Marja Salminen, kennel Porrigito ja Eija ja Kati Lintula, kummatkin 11 jäsentä. Suoritetun arvonnan perusteella toisen 100 euron arvoisen palkinnon voitti Päivi Wilén ja Marjatta Moisander, kennel Norwestsko.

Edellinen hallitus kiittää jäsenistöä menneestä kaudesta ja toivottaa menestyksekästä toimikautta uudelle hallitukselle!